Med både gameplay och filmiska scener.

Augustireleasen blev visserligen septembersläpp, men förmodligen är Mafia: Definitive Edition värt att vänta på. Tvåan och trean har visserligen blivit "definitiva" också, men i fallet med originalet från 2002 är remaken "total" med ny teknologi, ny spelmekanik, och så vidare.

Via IGN bjuder nu Hangar 13 på en kvart med olika nedslag i 1930-talets Lost Heaven. Det är en mix av filmiska scener och rent gameplay, och även med jämförelser av detta och 2002-spelet.

Mafia: Definitive Edition släpps 25 september till pc, Playstation 4 och Xbox One.

Skicka en rättelse
Steget från tvådimensionella spel till 3d var onekligen stort back in the days, men jag tycker grafiken är det som utvecklats mest dom senaste 20 åren (bortsett från online-möjligheter kanske). Jämför Battlefield 1942 med Battlefield V, diablo (97) med... 28/07 Håller med. Detta ser ut att kunna bli hur bra som helst! :) 28/07 @Patrik1975: Men det folk vill ha med 'realism' är inte verklig realism, utan pseudo-realism... Läs verkliga berättelser om krig och se hur de skriver om hur folk fick vild diarré mitt under striden och fick springa runt med nedskitna byxor... Så borde... 24/07 Apati är min känsla gällande detta, lyckades se och höra flertalet saker jag stör mig på i trailern så någon hype är inte att tala om. 23/07 Älskade första Mafiaspelet! Kommer framför allt ihåg ett uppdrag som slutade med att man skulle jaga en man som flydde i sin bil på landsbygden. Tyckte just den biten var så kul med att försöka skjuta sönder däcken på hans bil och preja honom av vägen... 23/07 Ser ut som skit. Tråkigt eftersom man ändå var lite hypad på detta. 23/07 Siktet med Mafia var realism (för sin tid), inte ännu ett gta. Du har nog missat hela poängen och förstår säkert inte kritiken som uppföljarna fått gissar jag? Tvåan var okej. Trean är så dålig att jag saknar ord. Hela grejen med mafia var att det var... 23/07 Håller med, grafiskt snyggt ja men med brister som jag undrar om dom kommer att fixa. Paulie i spelet har genomgått en förändring till det sämre både fysiskt och hur han beter sig och pratar. Paulie var en snubbe med hett temperament men kunde också var... 23/07 Ser ju horribelt ut. Stelt och generiskt cover-skjutande med röstskådespelare som känns helt fel. Vissa ändringar mot uppdraget i originalet såg ganska bra ut men överlag var klippet en besvikelse. 23/07 Jag hoppas verkligen att de skrotar 'fortkörnings' delen av spelet... Att köra ett GTA-igt spel där man får snuten efter sig för fortkörning... Speciellt när många av bilarna är rätt långsamma var hemskt. Får se om de behåller bilarna lite som det var... 22/07