Var tidigare en målsättning.

Phil Spencer har tidigare (mer än en gång) sagt att Playstation och Switch varit ett mål för Xbox Game Pass. Det var en "långsiktig målsättning" att inkludera "alla plattformar". Särskilt Nintendo har det viskats mer om, inte minst efter att Ori and the Blind Forest Switch-släpptes.

Nu antyder Phil Spencer att målsättningen kan vara slopad. För Gamestar berättar Xbox-toppen:

The thing about other gaming console platforms is we're not able to bring a full Xbox experience on those platforms.

Han lyfter fram Xcloud (som snart kommer till Xbox Game Pass) och att det går att få en "full Xbox-upplevelse" via smartphones och surfplattor. Spencer konstaterar att konkurrenterna inte är sugna på att erbjuda spelaren samma sak – och här menar han achievements, Game Pass och hela biblioteket med Xbox-spel. En liten dörr tycks dock vara på glänt då Xbox "vill vara där spelarna är". Här och nu tycks dock Playstation och Nintendo som osannolika Xbox-mål.

Skicka en rättelse
Kan man sin historia det allra pyttelilla minsta så borde man inte behöva några som helst referenser (tycker jag, som själv inte är någon historiker, utan endast normalt allmänbildad). Men i korthet så fick de enormt mycket stöd från USA, både organisat... 28/07 Vi får heller aldrig glömma att det var japanarna som först beslöt sig för att sänka skepp på Hawaii. ;) 28/07 Jo, jag hoppades svagt på att det kanske skulle gå på något sätt (Game Pass är det bästa som hänt på spelfronten de senaste 10 åren!), men var å andra sidan realistiskt skeptisk gällande om Sony eller Nintendo verkligen skulle gå med på det (Microsoft... 28/07 Gå ner då till avdelning 15.1 på Wikin så ska du se att det omnämns även om det inte var lika känt här i Europa. Jag sa heller inte att alla behövde USA utan självklart hade USA en baktanke med att bistå med pengar för de fick allierade på sin sida som... 25/07 Här var det tydligt. 25/07 Men dom var med i den planen Läs på background, https://en.m.wikipedia.org/wiki/Japanese_economic_miracle 25/07 Det stod inget om att dem hjälpte Japan. Sluta upp med propagandan om att alla behöver Usa. Japan verkar ha satt en del av sin ekonomiska kurs som riktar uppåt på egen hand. 25/07 Japan fick massvis med bidrag av USA för att bugga upp landet igen efter kriget för att, som sagt, inte låta Japan influeras av Ryssland och kommunismen. Det är på grund av detta Japan kunde växa och blomstra så som det gjorde direkt efter och var lite... 23/07 Hur lyfte Usa upp Japan efter andra världskriget? Lite referenser hade inte varit fel. 23/07 Lite OT men det var även USA som lyfte upp Japan efter andra världskriget för att inte låta kommunismen spridas så de hade ett intresse i att ändå ha en väldigt nära relation till Japan som är väldigt stark än idag. 23/07