Släpps till pc och Xbox Series X.

Ryktet har gått om Skyrim-likt rollspel från Obsidian till Xbox Series X, och under Xbox-showen fick vi äntligen en första glimt av Avowed; ett fantasyrollspel i förstaperson. Det stora avslöjandet följde efter lilla Grounded och är spelet Obsidian "ville göra" när de blev en del av Xbox.

Det äger rum i samma värld som Pillars of Eternity, men perspektivet blir alltså ett helt annat den här gången. Därmed står det också klart att PoE, efter svaga siffror, får en slags fortsättning.

Till skillnad från många andra spel är Avowed bara bekräftat till Xbox Series X och pc, och alltså inte Xbox One. Det innebär förmodligen att vi behöver vänta mer än "ett par år".

Skicka en rättelse
Alla behöver inte gilla allt. Bara för att 70% köper PS4, så måste det inte vara rätt för dig. Håller med helt. Absolut. Men, nej, du har ändå galet fel. Framgång mäts faktiskt just i hur mycket produkter säljs, och hur mycket de används (i detta fallet... 27/07 Gillar verkligen SoT! ❤ Mycket glad att MS gick in och räddade Rare! 😊 27/07 Det ska bli intressant att se vad Obsidian kan göra med lite mer resurser. Vi behöver ett nytt förstapersons RPG nu när TES 6 verkar dröja. PoE 1 och 2 är nog de bästa crpg som släppts (förutom DoS 1 och 2 som är riktigt bra) sedan Baldurs gate. Med upp... 25/07 Det jag gillar med Skyrim och Fallout: NV är just att det är open world och att det är stora spel generellt. Hade höga förväntningar på The Outer Worlds men dels var det inte open world och dels tog det slut abrupt efter typ 30-40 timmar. I NV loggade... 24/07 Eller okej. Jag tyckte det var helt godkänt. Men jag förstår inte Game of the Year hypen. Randomizerat loot var helt fel, allting tog extremt lång tid (en nackdel för en stressad småbarnsfar) och jag tände inte på storyn. Skulle ge 3.5 av 5. Skulle myck... 24/07 Divinity 2 är jätte, jättebra. Lita på mig. 24/07 Kommer även att tänka på Command & Conquer: Renegade 24/07 Jaa! Förstaperson, fasiken vad trevligt. 24/07 Enda intressanta spelet av det som visades enligt mig. 23/07 Jag hoppas verkligen du har rätt, känns som evigheter sedan man spelade ett riktigt grymt fantasy första persons RPG. 23/07