Och ingen piratbas är komplett utan en döskalleformad klippformation.

Anthem ska som bekant totalrenoveras i ett projekt som inofficiellt dubbats till Anthem 2.0. När det kan tänkas bli färdigt vet vi inte, men Christian Dailey – studiochef vid Bioware Austin – har åtmninstone gett oss en t(w)itt på en av de nya fraktionerna som ska läggas till: Pirates of Blood Wind.

Bilden föreställer alltså en "grenadier", som passande nog är utrustad med en granatkastare och blodröd rock. Det ser ut att vara någon form av robot, men kan givetvis även vara en uppklädd person med hjälm.

Men pirater måste ju även ha någonstans att hålla till, vilket vi ser prov på ovan, och visst ser det piratigt ut? Dailey nämner även "fraktioner" i plural i tweeten ifråga, så vi kan nog vänta oss mer spännande tillskott när Bioware försöker locka tillbaka spelarna.

Skicka en rättelse
Anthem är på tok för dyrt för att bara lägga sig ned för att dö, uppenbarligen. Lite tråkigt att EA slet ut själen ur BioWare och förstörde så många bra spelserier innan deras älskade Anthem tokhavererade bara. 27/07 Jag med, gillar Anthem idén starkt och säg vad man vill, men hade kuk spela det i början tills man hade gjort allt. 26/07 En svensklärare flera svenskalärare, eller hur var det geografin fungera nu igen? :) 26/07 Är det så har du helt rätt i att mitt inlägg var ytterst överflödigt! Anthem har inte fått vara med på min spellista sedan två veckor efter släppdatum. Jag drog därför felaktiga slutsatser och trodde att det var nya fristående faktioner de arbetade på.... 26/07 I och med att ämnet heter svenska blir det för syftningens skull svenskalärare. Svensklärare kan för den anale byråkraten i första hand betyda "någon som lär ut till en svensk eller svenskar". Det är fortfarande vanligt att använda uttrycket "svensklära... 26/07 @Enlightener: Förstår inte riktigt varför du förklarar vad en fraktion är? I Anthem finns fyra fientliga faktioner varav en av dem är Outlaws. Då Bioware har sagt att detta är en fraktion kommer dessa pirater att tillhöra Outlaw faktionen. 26/07 @Enlightener: Tusen tack för att jag äntligen fick lära mig på skillnaden mellan fraktion och faktion. Nästan trott att fraktion är en svensk översättning av ordet faction från engelska, eftersom att folk använder fraktion mer än de använder faktion.... 26/07 Ber om ursäkt på förhand då jag är medveten om att det är jävligt drygt av mig, MEN... En fraktion kallas det om det t ex finns olika grupperingar inom detta band av pirater som har meningsskiljaktigheter. Piratbandet som helhet är en faktion, förutsatt... 26/07 Samma här, på båda dina punkter! 26/07 Fick det gratis men vet inte om jag kommer att sätta av tid till detta. 26/07