Inte mycket mer än ett knapptryck.

Vi har vetat sedan avslöjandet att vi i Assassin's Creed Valhalla, ungefär som i Odyssey, kan välja att spela som en manlig eller kvinnlig huvudperson, vilka båda lystrar till namnet Eivor. Det hela tog dock en annorlunda vändning när Ubisoft avslöjade att vi kan byta "när som helst".

Att det verkligen är så visas i ett kort klipp från Access The Animus, där man även menar att det storymässigt finns "uppbackning" då Animus-teknologin uppgraderats jämfört med tidigare spel.

Virtual reality-maskinen Animus bjöd till en början på en teknologi där användaren kunde utforska sina förfäders liv; Desmond kunde alltså uppleva 1400-talets Italien ur Ezios perspektiv. Uppgraderingar har dock gjort att man kan utforska vilka genetiska minnen som helst.

Assassin's Creed Valhalla släpps 17 november och nyligen spelade FZ det.

Skicka en rättelse
Gillar att ingen nämner (inte ens ubi själva) att detta har varit en feature i båda senaste Ghost Recon spelen. Utan mycket halabaloo. Med förmågan att ångra mig när som helst, så slutar det nästan alltid att jag spelar som en skäggig man. Men visst,... 28/07 Vad jag menade var att man väljer ju inte kön i ett spel för att man vill spela som en kvinna/man. Man spelar ju spelet som de gjort manuset efter. Är jag en kvinna i spelet så sure.... är jag en man så är jag en man. Varför lägga in valet ens, det är... 27/07 Kassandra var en perfect psycho ond syster i Odyssey! 27/07 Jag fick frugan att prova Witcher 3, och hon tyckte det var ok, men la ner för att hon tyckte det sänkte upplevelsen för henna att bara kunna spela ett sådant dialogtung och välskrivet spel som man. Jag förstår att DU är ok med att kunna spela som man... 27/07 Namnet är väl för oss ett kvinnonamn men skitsamma för mig jag kör kvinnokaraktärer om det går för jag gillar töser. 27/07 Äääälskade Kassandra,vacker och så coool. 27/07 Vet vad det syftade på, men kan inte direkt säga att det är ett roligt "skämt" :) 27/07 Du missade skämtet. (https://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/001/007/355/fd1.jpg) 27/07 Dom har blivit mycket bättre. Det är inte lika mycket animus längre som det har varit. Jag gillar inte heller animus grejen där man måste göra massa uppdrag med nån kvinna eller något, klättra i berg och ha sig. Det klarar jag mig utan även om animus... 27/07 Senaste assassins Creed jag spelade var sista delen i assassins Creed 2 serien. Efter det tröttnade jag men man har som inte hört nått att det handlat om animus och "våran värld" så mycket. Iaf inte om man är som jag inte haft koll eller brytt sig om... 27/07