Under året Hideo Kojima teasat skräckspel, det har ryktats om Silent Hill-comeback, och dessutom Silent Hills-revival från just Kojima. Jo, det har som sagt varit en vild ryktessäsong.

Och den är inte slut. Junji Itō är en japansk tecknare och författare av manga, som verkar främst inom skräck. Guillermo del Toro har tidigare avslöjat att samma Itō var involverad i Kojimas Silent Hills, och just den här Itō är i diskussioner med Kojima om ett nytt skräckspel. Itō berättar:

I do know director Kojima and we have been in conversation that he may have a horror-based game that he may be doing, and so he has invited me to work on that, but there are no details on it yet.

Det sade tecknaren och författaren under Comic-Con@Home (via Comicbook.com). Ja, jösses. Sista ryktet om den här historien är förmodligen inte skrivet, men i augusti ryktas det (!) om att Sony ska visa upp fler PS5-spel och att ett av de här spelen är Silent Hill. Vi får väl se.

Det Silent Hill som påstås visas där är dock inte Silent Hills, utan en mjuk reboot. Det är dock inte otänkbart att man nämner det andra när man visar det ena. Som sagt: vi får väl se. Eller inte.