"Miles Morales är ingen traditionell uppföljare."

När Marvel's Spider-Man: Miles Morales utannonserades vandrade hypen och förvirringen tillsammans. Expansion? Fristående? Eller fristående expansion? Sanningen är att PS5-spelet är nästa Spider-Man-äventyr, men Insomniac har liknat det vid skalan hos Uncharted: Lost Legacy.

Kanske släpps inte det fristående spelet, just, fristående. Ett läckt citat från nästa nummer av Game Informer hintar å det grövsta om att Miles Morales bundlas med Spider-Man-remaster.

Miles Morales isn't a traditional sequel, since it comes bundled with a remastered version of Insomniac's Spider-Man that takes full advantage of the PS5 hardware.

Med andra ord: ett fristående spel som inte släpps på egna ben...? Ja, ja. Då Miles Morales fått 60 fps och 4K bekräftat kan vi förhoppningsvis se fram emot detsamma för "gammel"-Spider-Man.

Skicka en rättelse
Jag sitter på en 4k asus pro art skärm med en 1070. Så en 60 hz skärm och ett grafikkort som inte riktigt är bra för 4k. Så inte en chans att jag spelar i 240hz 01/08 Cynikern inom mig tänker bundlingen enbart är till för att rättfärdiga ett högre pris. 28/07 Får mig att tänka på alla Street Fighter 2 versioner... 28/07 Det finns en tid och plats för allt. Men när de började remastra bara något år gammalt spel kände jag det blir för mycket, speciellt när förändringarna är minimala. Sen gillar jag att det har get vissa spel en andra chans. Dragons Dogma tex förtjänade... 28/07 Som en som fortfarande gillar att lira PS1 spel emellanåt så känns 30 fps som smooth as silk 😄 (Eller om man lirat Virtual Hydlide och sen går till Star Fox till SNES så lär det kännas som att gå från en slide show till 60 fps) 28/07 Tycker att remasters har en roll att spela ändå. Betalar hellre en summa och får en version som är anpassad till ny hårdvara än att jag spelar det på "ren" bakåtkompabilitet där det kanske finns något boostmode som ger bättre FPS. Ett bättre sätt att... 28/07 Tror den kommande generationen kommer inledas med en massa remasters också efter första vågen av releasespel. Det är en relativ billig utvecklingakostnad och det säljer. Nu går det dessutom sätta en "now runs ar 4K in 60 FPS" och folk tar betet direkt.... 28/07 Haha sant 28/07 Tack för den bilden, jag har inte ens tänkt på att tidspannet blir det samma (om man sätter gränsen just vid sista expansionen). 28/07 Miles Morales kommer åtminstone inte vara ett fullprisspel om jag förstått rätt, utan mer i stil med t.ex The Lost Legacy, First Light osv. Så jag skulle gissa på en prislapp mellan 300-400, vilket det säkert kan vara värt, framför allt om originalspele... 28/07