En anonym användare källa i helgen Pandoras Nintendoask när hen läckte ut mängder med påstådda källkoder och utvecklarversioner av SNES- och N64-titlar från 90 talet. (Tack, PC Gamer.)

Det är svårt att veta var man ska börja, för detta är mycket att ta in, med bland annat korrespondens och hemliga dokument. En av de mest kittlande upptäckterna är kanske Luigi i Super Mario 64. Mario-brodern fick sin chans att skina i DS-versionen, men han var bevisligen en del av 64-versionen. Filer och texturer har hittats och som du ser ovan har entusiaster byggt ihop Luigi i Super Mario 64. Är inte detta en kulturgärning vet jag inte vad som är...

Shigeru Miyamoto avslöjade 2009 att målet var multiplayer med Mario och Luigi i Super Mario 64 (via Kotaku), med co-op i splitscreen. Tyvärr lyckades inte Nintendo realisera den här drömmen.

Vad som mer finns i läckan? Skrotade Star Fox 2-karaktärer, prototyp av Super Mario Kart, tidiga versioner av Yoshi, och Super Mario Bros. 5: Yoshi's Island (innan spelet blev Yoshi's Island).

Som sagt är det mycket att ta in, och sannolikt kommer läckan fortsätta leverera.