Halo Infinite-demonstrationen är flitigt omdebatterad.

Det mest kontroversiella under Xbox-eventet förra veckan var utan tvekan dess huvudakt; Halo Infinite-demonstrationen i allmänhet och det grafiska i synnerhet har flitigt diskuterats och kritiserats den senaste veckan. Det framgår inte minst i kommentarsfältet under vår förhandstitt.

343i och Xbox har inte kommenterat kritiken, tills nu. Dan Chosich, narrative director för Halo Infinite, besvarar en besviken tweet och bedyrar att teamet lyssnar, och att han förstår känslan.

I've been in your shoes. I know what it's like to have expectations built + feel let down. I want you to know your voice matters + is heard. You're not falling on deaf ears. I always want to live up to the legacy that Bungie pioneered. I personally care a lot about honoring that.

Ursprungs-tweeten handlar bland annat om att 343i "hånar" de initiala förväntningarna av Halo Infinite och allt både nya teamet och Bungie byggt upp, och att orden kommer från någon som spelat Halo mellan "sex och nio tusen timmar". Som sagt: debatten har varit intensiv på sistone.

Halo Infinite släpps i slutet av året till pc, Xbox Series X och Xbox One.

Skicka en rättelse
Skulle kunna se ut som halo 1 och jag skulle ha kul ändå. 30/07 Exakt. Här tror jag att vi har hittat det riktiga problemet. 30/07 en clean grafikstil som antagligen kommer åldras rätt bra, vilket känns som ett logiskt beslut om man tänkt att supporta spelet många år framåt. 30/07 Kill your darlings vs milk the cash cow 30/07 Är ett djupare problem som är svårare att lösa. Medans ytliga ting som grafik kan delvis förbättras genom finslipning och tekniker som ray-tracing, är kampanj och känsla mer beroende av folk som vet vad de håller på med... 30/07 Tycker tyvärr Halo-serien blev sämre när 343I tog över efter Bungie. 343 har aldrig riktigt lyckats på samma sätt som Bungie gjorde, och framförallt Halo 4-5 var inte alls bra. Man flyttar t.om, fokus ifrån Masterchief i 5:an för att introducera andra... 30/07 Fokus är som vanligt riktad åt fel håll. Det är inte förväntningarna på grafiken som 343i behöver leverera på. Det är kampanjen och känslan som inte varit tillräckligt bra sedan de tog över spakarna. 30/07 Håller med. Mina favorit spel är från början på 2000-talet. Grafiken suger ja. Men gameplay och story is king. 30/07 Vill man kanske att Halo ska bli competetive e-sport. Då är det cleant och hög FPS man vill eftersträva. Ska dom följa alla arga gamers önslan. Då blir det 4k och upp till 30fps 30/07 Besviken på grafiken ja, men det ska inte hindra mig! Så länge gameplay och storyn är bra/rolig så är jag nöjd :) 30/07