Läcka från oväntat leksakshåll.

Senaste veckan har allt strålkastarljus hamnat på kampanjen i Halo Infinite (och alla gillar inte vad vi fått se), medan ingenting handlat om Infinites multiplayer. Och det förstås, för många Halo-spelare är serien närmast synonym med sin multiplayer. Nu kommer rykten från oväntat håll.

Leksaksåterförsäljaren Smyths Toys publicerade information som snabbt plockades bort, men internet glömmer som bekant aldrig. Via Verge får vi veta att Smyths skrev om "banbrytande free-to-play-multiplayer" i "upp till 120 fps". Så här lyder en del av det som plockats ner:

The legendary Halo series returns with the most expansive Master Chief campaign yet and a groundbreaking free-to-play multiplayer experience.

Xbox-kunniga Klobrille säger att infon stämmer, och att Halo Infinite kommer få någon form av battle pass-system. Enligt Klobrille kommer nästa Halo att bli en "enorm" satsning. 343i har å sin sida beskrivit Infinite som en plattform för Halo framöver, något som rimmar med läckan.

Skicka en rättelse
Antar att tanken inte var att annonsera det än utan på en kommande presskonferens (kanske helt dedikerat till Halo och multiplayer?), men när det nu har läckt så var det lika bra att bekräfta det. 03/08 Bekräftat: "Halo is for everyone. We can confirm #HaloInfinite multiplayer will be free-to-play and will support 120FPS on Xbox Series X. More details will be shared later!" https://twitter.com/Halo/status/1289298976550731776 Känns ytterst märkligt att... 01/08 Det blir vanligare och vanligare. Många av premiumsegmenten har haft 120Hz-paneler i flera år, och fler stödjer nu input på 4k@120fps. Jag själv uppgraderade nyligen till en LG CX (hade innan en LG B8, i stort sett samma) bara för att förbereda mig för... 31/07 PR-avdelningarna har väl märkt att det blir mer skriverier om information "läcker". 31/07 Yes! Mycket fränt. Dags för ny TV... 31/07 Hur ser det ut med tv-apparater som stödjer 120hz? Antar man får snegla åt en skärm närmaste tiden 31/07 Upp till 120 fps kan betyda varierande fps med frame dips. Nu är jag redan jättenöjd med min PC och 240 Hz-skärm, men jag är väldigt sugen på att testa konsolspel med HFR (high frame rate) och kan tänka mig att köpa Series X/PS5 tillsammans med en 120... 31/07 Angående F2P-delen går det väl ihop med rykten om att det kommer att bli gratis att spela online på Xbox. 31/07 Ja dessa läckor är verkligen inte bra för de stora spelmässorna som E3 och GamesCom. Men men... det är väl svårt att hålla inne med information i dagens samhälle där allt o alla är uppkopplade med mobiler o sociala medier m.m.. 31/07 Spelbranchen läcker verkligen som ett såll... 31/07