Under de fyra år och fem månader som gått sedan Stardew Valley släpptes kan det hända att jag köpt spelet tre gånger, och nu står det klart att det garanterat blir (minst) ytterligare ett köp.

Utvecklaren Eric "Concernedape" Barone slår sig samman med Fangamer för att släppa en samlarutgåva av Stardew Valley till både pc och Switch. Vi får (förutom spelet och en manual) en skulptur i trä, en brosch (också i trä), serietidning, lagfart till din gård och tygtrasa. Under en begränsad tid (till och med 15 augusti) får vi även affisch. Min vill ha-faktor har gått i taket.

I sann Stardew-anda är paketet utvecklat med miljön i åtanke. Visst, allra mest miljövänligt är förstås en digital version, men det är ändå fint att man gått en extra mil för samlarutgåvan.

The woods used for the standee and lapel pin are never harvested faster than they grow, preserving the supply and original character of the woodlands. All parts of this Collector's Edition are manufactured in the USA, UK, and Japan using minimal plastic.