Och ja, det blir 120 fps till Xbox Series X.

Under gårdagen rapporterade vi om att återförsäljaren Smyths Toys råkat släppa på att Halo Infinites multiplayer-del ska bli helt gratis att spela och att Xbox Series X-versionen kommer flyta på i 120 fps. Allas vår läckare Klobrille stämde in i kören och sade att det stämde, och idag har vi fått det svart på vitt att gratis multiplayer och 120 fps är ett faktum.

Gratis multiplayer under fanan "Halo är för alla" alltså, vilket lär resultera i en ordentlig spelarbas, men samtidigt kanske kan leda till en typ av intäktsgenerering som inte faller alla i smaken. Hur som helst utlovar de mer information inom kort.

Skicka en rättelse
Det här tror jag är helt rätt om de vill få sig en hyfsad playerbase över tid. Jag är rätt klar med Overwatch och Valorant lockar inte, så det vore gött om Infinite fick riktig bra MP så man kan spela det länge. 02/08 Och så kan dom ta bort Aim assist med controlen 02/08 I och med att de talar om att Series X skulle ligga mellan 2080 Super och 2080 Ti så får man ju hoppas att de levererar såväl hög bilduppdatering som bra grafik, köper inte att Halo Infinite-demon såg ut som en 360-titel på grund av 60+fps. Med 120 fps... 02/08 Det är för nära release om de planerar att ha spelet färdigt för series x, content lock är närmre än så. De kommer inte kunna göra det som folk önskar. Men som sagt, man bör sluta se det som ett series x spel, man bör se det som ett xbox one spel med... 01/08 Enligt utvecklaren själv kommer det ser bättre ut vid release (som jag tolkar det) https://www.nme.com/news/gaming-news/halo-infinite-footage-was-from-an-early-work-in-progress-demo-2715759 Intervju https://www.youtube.com/watch?v=pZWaDv5YlFk&feature=yo... 01/08 Genom att ta bort guld så slipper de också ge bort 4 spel i månaden. Tjänsten äter in i Gamepass. MS:s nya affärsmodell gör att guld varken gynnar konsumenter eller dem själva längre. 01/08 Högre fps till folket! Att Halo MP blir f2p rimmar bra med ryktena om att Xbox Live Gold är på väg bort som MP-paywall. 01/08 Det här stämmer inte längre, vi har inte längre konsoler med konstig hårdvara, vi har välanvända API'er, och vi har spelmotorer som redan fullt kan nyttja dessa konsoler. Det finns en anledning till varför halo infinite inte ser ut som hellblade 2, och... 01/08 Jag håller med. Vissa spel känns inte bra i 30fps eller rättare sagt dom flesta. Däremot kan jag spela Zelda på switch som jag gissar är 30fps och tom ibland hackar till (iaf handhållet) medans tex The Witcher 3 på PS4 är helt omöjligt för mig att spela... 01/08 Egentligen är jag riktigt nöjd om trenden blir 4K 60. Är lite rädd för att utvecklare kommer börja sikta på 30 FPS i högsta tillåtna ögongodis. Grafik säljer spel mer än vad fps gör hos den stora allmänheten. Det optimala hade varit att alltid låta oss... 01/08