I år har många företag fått lägga om sina kommunikationsstrategier och vi har sett exempel på både bra och dåliga digitala event, där tittarnas förväntningar ofta varit det som fått missnöjesbägaren att rinna över. Att Sony är supertydliga i sin beskrivning av torsdagens nyss annonserade State of Play är därför inte så konstigt.

Med Playstation 5 runt hörnet skulle nog många kunna förvänta sig att den nya konsolen och dess spel skulle ligga i fokus, istället kommer de 40 minuterna att tillägnas Playstation 4 och virtual reality. Några små "uppdateringar" kring Playstation 5-spel från tredjepartsutvecklare och indieskapare ska vara med, men det är också allt next-gen vi får denna gång.

And just to be super clear — there will be no PlayStation Studios updates in Thursday’s episode. There won’t be any updates around hardware, business, preorders, or dates either.

Ett event för dig som är nyfiken på vad som händer på Playstation 4 den sista tiden alltså, kryddat med Playstation VR. Klockan 22:00 drar det igång på torsdag.