Vi räknar med flertalet allvarliga trafikolyckor.

Vi har sett en rad olika fordon i Fortnite genom åren, allt från shoppingvagnar till flygplan, men imorgon blir det premiär för traditionella bilar. Det är fortfarande oklart hur många modeller som kommer att finnas men det är minst två, en tvåsittsig sportbil kallad Whiplash samt en pickup som vi gissar kan transportera fyra spelare.

Morgondagens uppdatering kommer lagom till att det vatten som dominerade banan under denna säsongs inledning sjunkit tillbaka till normala nivåer. Vi hoppas dock kunna jaga loot-hajar från en hillbilly-kärra samtidigt som någon flossar i skuffen. Annars vore det inte Fortnite.

Skicka en rättelse
Det var byggandet som fick mig att ge upp efter ett par matcher. Tror lite att det är en åldersfråga. En ungdom ser någon bra spelare bygga skitsnabbt och tänker "wow häftigt, det ska jag lära mig" medan en äldre person tänker "orka lära sig det där".... 05/08 Håller med dej. Min poäng var mer om det nu ska göras en sån sak om att det påverkar så e såna spel som fortnite värst då det ger en mer rolig bild av dödande än typ cs 04/08 Själva byggandet är det som stör mig mest. Att smälla upp en Borg på 5sec är irriterande, orealistiskt och ger ett för stort övertag. Såg gärna ett läge med cooldowns på de olika byggdelarna o kanske balansera det hela med att göra dom tåligare och spel... 04/08 Jag tror de flesta barn har möjligheten att skilja på verklighet och fantasi. Jag har spelat hela mitt liv och alla mina barndomsvänner var i samma sits. Tekken, Soul Calibur, Command & Conquer, Half-Life, GTA, Soldier of Fortune, the list goes on men... 04/08 Har aldrig lirat FortNite då det ser för barnvänligt ut. Skulle inte kunna lira ett FPS-spel utan blod. Det måste kännas realistiskt för egen del. 04/08 E väl inte direkt bra att det är mer oskyldig t, man gör ju dödandet till en mer rolig och icke seriös grej med allt det, kan ju skapa en overklig bild för barnen när dom dödar nån och sen står å dansar 04/08 Kan det vara för att de vill att alla ska känna sig bra på spelet? Om det i en 1v1 situation är 50% tur - 50% skicklighet hjälper väl det mest de som är sämre på spelet att få känna sig bra och vilja spela mer. När jag testade en match och dödade en spe... 04/08 Som jag skrev tidigare, det är ett habilt spel. Det enda jag egentligen stör mig på är gunplay, träffytorna känns riktigt spretiga och inkonsekventa. 04/08 För varje nyhet och uppdatering önskar jag att jag faktiskt gillade Fortnite. Beundrar det men inget jag personligen vill spela. :P 04/08 Ja, det är inget pangande när sådana här grejer drar igång =) Och även vid mindre grejer, där det går att skjuta varandra, brukar folk låta bli. Ganska fint! Det finns inga lootlådor i Fortnite, du köper allt direkt för riktiga pengar eller V-Bucks. Om... 04/08