Imorgon drar Quakecon igång och likt alla mässor som inte har ställts in har de fått konfigurera om det anrika evenemanget till ett digitalt event, passande döpt till Quakecon at Home. Kalaset startar klockan 18:00 imorgon på Bethesdas Twitch-kanal och forstätter sedan in på småtimmarna tack vara tidsskillnaden mot amerikanskt östkusttid.

En snabb titt på schemat ger inga uppenbara tidsmarkörer för när Bethesda skulle kunna prata om kommande spel. Istället verkar fokus ligga på Doom Eternal, The Elder Scrolls Online, Fallout 76 och andra redan släppta titlar.

Det ska såklart tävlas lite och om du vill se finalen i världsmästerskapet i Quake Champions får du hålla dig vaken till 23:00 på söndag. Om det är efter din läggningstid kan du istället se FFA-slutspelet i Doom 2 klockan 18:00.

Utöver det stora schemat finns det även ett nordiskt initiativ där bland annat svenska streamern Michi samlar in pengar till välgörenhet. Du kan också se en rad speedrunning-försök och en djupdykning i Dishonored.