Åratal av spekulationer är nu över. Det var inget Superman-spel. Eller baserat på Harry Potter. Rocksteady Studios, som gett oss flera fantastiska Batman-lir, arbetar på ett spel med Suicide Squad i fokus. Det avslöjar via deras Twitter-konto och den 22 augusti ska vi få veta mer.

Med tanke på gruppens brokiga skara medlemmar kan vi gissa oss till att deras olika krafter och mackapärer kommer att vara en stor del av spelmekaniken. Den första bilden, den du ser ovan, har också ett sikte inställt på Stålmannen, och det vore ju intressant om det är han som är antagonisten. DC har lekt med tanken tidigare, att samhället till slut vänder sig emot någon som är så kraftfull och ibland lämnar stor förstörelse bakom sig i kampen mot superskurkar.

Vad skulle du vilka se i Rocksteadys tolkning av Suicide Squad?

Skicka en rättelse
Jag vet inte om den stora massan gillar den, men skulle inte bli förvånad om den ligger högre upp än de flesta moderna DC-filmer. Vilket säger rätt mycket om deras låga nivå. Jag personligen gillar filmen skarpt. Den försöker att tolka Superman någorlun... 09/08 Anses den vara en av DC's bättre filmer? Tyckte den var usel, personligen. Om jag - gun to my head - måste välja en favorit DC film som inte är Dark Knight så tyckte jag Aquaman hade mycket bra action-koreografi och stunt. Men det var väl det enda som... 09/08 Marvels filmer är ju det överlägset bästa som någonsin har hänt filmvärlden om man gillar superhjältar. DC har två bra kort i modern tid, The Dark Knight och Man of Steel. Allt annat är, tyvärr, smärtsamt dåligt. 09/08 Disney har förstört allt som har med superhjältar att göra, när de spytt ut filmer om marvel hjältarna. Så det kan ju vara kul spela dc skurk! 09/08 Kan bli kul! Tycker att karaktärerna i Suicide Squad på pappret är roligare än de flesta superhjältar. 08/08 WB Games har gett ut både Arkham-spelen och Injustice-spelen, dvs WB har rättigheterna till båda. Så tror inte skulle vara något problem för WB att att mixa ihop det hela lite :) 08/08 Har svårt att tro att dc låter rocksteady göra något med injustice när de redan har egna spel för den serien. Hade vart coolt dock! Hoppas som flera andra här att det är Bizzarro på bilden! 08/08 Min hype runt Rocksteady's nya titel störtdök från 100 till 10. Tråkigt. Hade hoppats på att de låg bakom Harry Potter spelet. aja det kommer åtminstone vara snyggt iaf. 08/08 Står ingenstans att det skulle basera sig på filmen i artikeln förutom den delen då de säger att dem hoppas att den i alla fall blir bättre en vad filmen blev. Både film och spel är ju då tolkade av ursprungsmaterialet. 08/08 Filmen? Spelet är baserat på serietidningen, precis som nya Avengers spelet som inte har något med filmerna att göra. 08/08