Men detaljerna om hans Twitch-avstängning lyser med sin frånvaro.

Finns det något internet kan sluta upp bakom så är det mysterier och skandaler, och spekulationerna haglade friskt när den otroligt populäre streamaren DrDisrespect plötsligt stängdes av från Twitch, trots att han nyligen skrivit på ett lukrativt kontrakt med dem.

Det har dock varit tyst om varför det hände, och i dagarna var han åter tillbaka i rutan, men denna gång på Youtube. De som hoppats på smaskiga detaljer om avstängningen lär dock bli besvikna, för några sådana finns inte, och DrDisrespect (eller Guy Beahm som han egentligen heter) vidhåller att han och hans team inte vet varför beslutet togs. Han passade även på att kalla de som spekulerat vilt om vad han har kunnat gjort för att bli avstängd för "kackerlackor".

Eftersom den inledande streamen pågick i 25 timmar så går den dessvärre inte att se på Youtube.

Tack till IMSG för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Tycker han är skön underhållning och som all underhållning finns det inga rätt eller fel utan alla gillar olika saker. Misstänker dom flesta som kollar på honom just för underhållnings värdet och skiter fullständigt om han är bra eller dålig i det speci... 11/08 Jo. En term som talar för hur otroligt polariserat internetklimatet är. Antingen älskar man något, eller så hatar man det av hela sitt hjärta. Känns inte jättekonstruktivt på lång sikt 11/08 Alpha hanen är live nu ! 10/08 Japp alla är olika helt enkelt, sen betyder det inte att man inte kan uppskatta båda sidorna. 10/08 Semantik och spel för gallerierna eller begrep du på allvar inte att ordet "hat" inte användes bokstavligt? Aldrig hört talas om "hat" på internet etc? "Recreational outrage" är en populär engelsk term som passar det jag var ute efter. edit: Aja, nu bli... 10/08 Ja.. Och jag tror att det är där våra livsfilosofier skiljer sig markant! Stör mig något oerhört på att fördummande material blir så populärt, men det är nog ett fel hos mig snarare än något annat.. 10/08 Orginellt och kvalitet är inte samma sak. Beundransvärt tycker jag inte, inget material som tilltalar mig, tittar inte på det. Dom gör något som många gillar, vad är problemet? Måste det vara kvalitet eller konst? 10/08 Hat? Ser inte ens en tendens till en så pass extrem känsloyttring. Kritik däremot.. 10/08 Ser sällan en korrelation mellan popularitet och kvalitet dessa dagar. Menar du att skaparna bakom klippen på Youtube trending är beundransvärda bara för att de är populära? Cardi B feat. Justin Bieber feat. DJ Khaled feat David Baguetta är samtliga tal... 10/08 Kul 10/08