Bonus: lyssna på det officiella soundtracket samtidigt.

Ett par månader månader efter att vi fick se den första trailern för Assassin's Creed: Valhalla släpper Ubisoft en ny, fast denna gång med den kvinnliga Eivor i huvudrollen. Vad vi vet har detta aldrig hänt förut. Och det är verkligen samma trailern, med den enda skillnaden att soundtracket är något annorlunda.

Den benämns också som just en trailer för spelets soundtrack, skapat av den i spelsammanhang välkända kompositören Jesper Kyd.

Skicka en rättelse
hm, testade faktiskt aldrig femshep öht! kanske dags att köra igenom dom första 3 ännu en gång som brud då :> vinst för alla 11/08 Precis! det är inte Äjvår utan Aeywore :D 11/08 Nej, det är ju helt och hållet en associationsgrej. Och lägger man till ett engelsk uttal tycker jag nästan att namnet klingar mer maskulint än feminint. Noterar även att alla fornnordiskt inspirerade namn i Skyrim med ändelsen -or eller -vor tillhör... 10/08 Hon ser ut som Senuas arga syster, bara plus! 10/08 Körde Kassandra i Odyssey och det var sååå bra, blir Manlig Eivor denna gång. Passar mer med manlig Viking 10/08 Har frågat lite om det här med namnet i kanaler och forum med majoriteten engelsktalande. Man kunde inte bry sig mindre, Eivor känns inte allt tantigt för någon förutom oss :) Så namnet kommer funka fint. Jag själv spelar med kvinnlig karaktär oftast... 10/08 Av det lilla jag sett så tror jag att det blir tjeivor, gillar röstskådisen mer än den manliga.. än så länge. 10/08 Tjeivor här, har en tendens att allt välja att spela som tjej. Vet inten men tuffar tjejer är coolt :) 10/08 Tyckte femshep hade en betydligt bättre röstskådespelare i ME1-3. Jag brukar välja om jag ska köra på kvinnlig eller manlig karaktär (om det bara finns två karaktärer att välja på) 80% baserat på röstskådespelaren. 10/08 Det blir Ingvor för mig, då ingen av de kommer spelas. Spelet i sig verkar helt okej, men att investera en ansenlig mängd tid för enbart "duttsamlande" är en svunnen era för mig. :) 10/08