Tidigare ikväll sände CD Projekt det andra avsnittet av Night City Wire och om du missade livesändningen kan du nu kolla på det göttigaste - i 4K. Antingen hela episoden på Youtube eller som små mumsbitar. Och det bjöds på en hel del gameplay.

Som utlovat var ett av ämnena lifepaths, din karaktärs ursprungshistoria, och de kunde knappast skilja sig mer från varandra. Oavsett om du börjar ute i ödemarken som Nomad, i Night Citys skyskrapor som Corpo, eller i de kriminella gränderna som Street kid, kommer du efter inledningen att hamna på spelets huvudfåra men din bakgrund kan komma att påverka dialogval och uppdrag.

Kvällens andra punkt var spelets vapen, eller "tools of destruction" som de kallar det. Från enklare puffror till avancerade doningar som verkligen ser ut att höra hemma femtio år in i framtiden. Det finns en hel hög olika kategorier, såsom "power", "tech", "smart", "throwables och "cyberware". Hagelbrakare, små målsökande missiler och "thermal katanas". Ja, du fattar, det finns gott om leksaker för den mordlystne.

Slutligen tittade de in i Refuseds replokal som fick berätta om hur de blev spelets frontband Samurai.