Kommer du lira Nomad, Street kid eller corpo?

Tidigare ikväll sände CD Projekt det andra avsnittet av Night City Wire och om du missade livesändningen kan du nu kolla på det göttigaste - i 4K. Antingen hela episoden på Youtube eller som små mumsbitar. Och det bjöds på en hel del gameplay.

Som utlovat var ett av ämnena lifepaths, din karaktärs ursprungshistoria, och de kunde knappast skilja sig mer från varandra. Oavsett om du börjar ute i ödemarken som Nomad, i Night Citys skyskrapor som Corpo, eller i de kriminella gränderna som Street kid, kommer du efter inledningen att hamna på spelets huvudfåra men din bakgrund kan komma att påverka dialogval och uppdrag.

Kvällens andra punkt var spelets vapen, eller "tools of destruction" som de kallar det. Från enklare puffror till avancerade doningar som verkligen ser ut att höra hemma femtio år in i framtiden. Det finns en hel hög olika kategorier, såsom "power", "tech", "smart", "throwables och "cyberware". Hagelbrakare, små målsökande missiler och "thermal katanas". Ja, du fattar, det finns gott om leksaker för den mordlystne.

Slutligen tittade de in i Refuseds replokal som fick berätta om hur de blev spelets frontband Samurai.

Skicka en rättelse
Ah perfekt ju. Men jag vill spela det på Ps5an direkt. Spel spelar man bara en gång liksom. 18/08 Hehehehe bra beskrivning 14/08 Det går säkert, men för mig är det konstigt att spela typ halva spelet och sedan fortsätta i betydligt bättre kvalité. Varför inte bara vänta en månad och maxa kvalitén från start? 12/08 Ja och om inte det går lär det väl gå att göra som alltid. en sladd mellan gamla och ditt nya PS och så kan man överföra alla sparfiler och installerade spel om man köpt dem digitalt. 12/08 Rätt säker på att det går o flytta över sin save fil via cloud. Samt man lär ju inte hunnit klara ut det på den tiden att ps5’an släpps som kommer samma månad. 12/08 Tycker den sista scenen i vapenvideon är intressant. Hoppas man kan lagra vapen (och saker) i bagaget på sin bil. Helst att de är placerade fysiskt i bilen också, dvs. ingen meny. Känns lite mer personligt på det viset samt att det finns en bra användni... 12/08 Men då har man ju redan spelat det på PS4 vilket tar bort en stor del av värdet att spela det på PS5. 11/08 Sååå, valen är alltså: - En bonde från landet - En snubbe från orten - En snobb från Vasastan. Blir inte lätt det här men Street Kid lockar ju en hel del! 11/08 Kommer starta 3 olika spel, en av varje, den som känns bäst är den jag spelar vidare som! Förväntningarna är skyhöga och det blir ju att invänta ps5 för detta! Har bara vanligt ps4 och med den fläkten jag sitter på idag så hade det nog vunnit över Elon... 11/08 CPR har väl inte gjort annat än actionspel med rpg-inslag och halvtaskiga strider. Däremot har de alltid fått till det där runt omkring. Som rpg-nörd kan jag knappast se något av witcherspelen som bättre än elderscrolls-spelen men världsbyggandet och... 11/08