Flaggskeppet för Xbox Series X dröjer till 2021.

Om du hade sett fram emot att lira Halo Infinite på ditt Xbox Series X (eller någon av de andra tilltänkta plattformarna) i år får du stävja besvikelsen med att det förmodligen blir ett bättre spel som möter dig 2021. Via Twitter meddelade 343 Industries-chefen Chris Lee att de behöver mer tid.

Det är oklart om detta är en effekt av de klagomål de mötte efter den stora gameplay-visningen för ett par veckor sedan, det nämns inte uttryckligen i texten. Däremot sägs den rådande pandemin vara en faktor, fast inte den enda orsaken.

Xbox var snabbt ute med att berätta om alla andra spel som är planerade att släppas i samband med konsolreleasen. De fokuserar såklart på Smart Delivery-tjänsten som gör att spel du redan äger på Xbox automatiskt ska uppdateras till en version som drar nytta av den utökade hårdvaran, plus hela katalogen av bakåtkompatibla spel.

Kort sagt, det kommer finnas spel att lira.

Skicka en rättelse
https://youtu.be/1MeKxnmvHXg Brad Sams igen. 18/08 Jag jämför med befintliga spel till befintliga konsoler. Gentemot dem ser Infinite inte ut som nästa steg. Något som imponerat på mig av spel som är utannonserade till next-gen så är Ratchet and Clank ett bra exempel. 12/08 Miles Morales är inte en expansion, det är ett fristående spel. Sen så finns det flera fördelar som ca 100 titlar vardera från nuvarande generation som optimeras för PS5/Series X. Utöver det så har du kortare laddningstider, mycket bättre bildkvalité(HD... 12/08 och jag frågade vad som har haft en next-gen känsla av alla spel som har visats? Eftersom du det som argument mot Infinite. Jag har inte blivit direkt imponerad av något som har visats upp gällande spel. Visst har spel sett roliga ut men de har ju inte... 12/08 Launch-day är väl nästan alltid ganska kass. SJälv kommer jag köpa en PS5:a ändå och polera den tills Demon Souls släpps. 12/08 Brad Sams sa att det var från Mars månad. Och det var...... 4 månader sedan. Precis det som har avslöjats direkt efter Showcase. 12/08 Med tanke på att spelet rent grafiskt såg ut som ett lanseringsspel för Xbox One är det goda nyheter att Halo Infinite försenas. Vore kul om spelet snyggades till rejält och gav Sony-sidan en utmaning. 12/08 Härlig start för nästa generation vid lansering hehe. Playstation - Miles Morales(som inte är en uppföljare utan en expansion till PS4- Spider-Man) Xbox - Inget Om det nu inte dyker upp något oväntat. "Kort sagt, det kommer finnas spel att lira." Som... 12/08 "Bekräfta" är väl lite att ta i, men Brad Sams antar, vid 3:30 punkten i klippet, att Demot (som var från April 2020) troligen var det bästa 343i hade att visa upp för tillfället, då senaste byggena inte höll måttet. Skälet till misslyckandet och försen... 12/08 https://youtu.be/hi_I6t_Kg_4 Brad Sams bekräftar också det att det var en äldre build. 3:30 och vidare. 12/08