Epic Game Store bjuder på Creative Assemblys senaste strategispel, fast bara under 24 timmar.

Idag släpps A Total War Saga: Troy, Creative Assemblys senaste försök att släppa light-versioner av sina populära strategispel. Och med light menas inte det strategiska djupet utan snarare omfånget.

Många blev överraskade att denna titel skulle vara tidsexklusiv på Epic Game Store, kritik man på många sätt fintar genom att erbjuda alla med ett konto (och 2FA-autenticering) att ladda hem det under 24 timmar. Med start nu.

Annars kan man vänta ett år på Steam-releasen.

Skicka en rättelse
Haha kul! Jag tänkte "Wow, spartas kung det verkar skitfränt" men jag vill ju inte spela som cuck heller. Achilles it is, man ser ju Troy för Brad Pit's leap-attacks och de snygga tjejerna, typ. To glory myrmiddons! 16/08 Ja visst blir det segt när man inte rört trupperna man bara låter stå kvar som försvar och tillslut blir de bara ståendes där. Jag testade Akilles först och är nu snart klar med den kampanjen. Dels för Brad Pitt är så grym i filmen Troy och sen ogillar... 16/08 Kul att du gillar det! Jag tänkte tvärtom som du förut och tyckte allt utom "hela världen" på kartan var dåligt men i efterhand blir ju de stora kampanjerna enormt tröga med massor av repetetiv logistik för att frakta trupper över hela kartan. Ska ge... 15/08 Laddat ner Troy nu och spelat nån timme. Gillar det absolut! Men skulle aldrig lägga 500kr på det. Har bara en vän som gillar turbaserad strategi som mig och vi både har laddat ner gratis Civ6 och nu troy. Inväntar mp så vi kan kriga mot varandra. Har... 14/08 Tyvärr, så har du lite fel där. I ett privatägt företag (Activision Blizzard är inte det) med majoritetsägare (+50%) så är alla andra delägare helt maktlösa. Se det lite så här, alla delägare har "rösträtt" i företaget, deras röst väger lika mycket som... 14/08 Håller med om att det låter konstigt att ge bort helt nya fullpris spel... men glöm inte bort hur mycket mikrotransaktioner säljer idag också. Det är ju det free to play spel lever på, och de är de med råge mest lönsamma spelen idag. Att ge bort själva... 14/08 Mycket riktigt. Ingen bryr väl sig heller att man slussar oliktänkande i godståg heller. Bara konspirationer. Så om någon säger att allt är lugnt och bra så är det automatiskt sant. Check. 14/08 Hade gärna trampat i skit ibland om den skiten gav mig nysläppta spel i utbyte. 13/08 Kommer FZ recensera det här? 13/08 Ja, om man vill vänta ett år så, absolut. 13/08