Under kvällens DC FanDome gick de spelmässiga nyheterna från superhjältar i Gotham Knights till superskurkar i och med utannonseringen av Rocksteady Studios Suicide Squad: Kill the Justice League. Precis som de hintade om tidigare under månaden verkar det som att målet är en osedvanligt mordisk Superman & Co, eller Justice League som de också kallas.

Vi kommer alltså att få axla rollen som Harley Quinn, Captain Boomerang, King Shark och Deadshot, men hur gameplayet faktiskt kommer att se ut kan kan vi bara spekulera i. Eftersom Rocksteady har de eminenta Arkham-spelen i bagaget – som detta spel är en fortsättning på – så kan vi nog vänta oss snarlikt gameplay i en öppen spelvärld, och vi vet åtminstone att det kommer stödja co-op för upp till fyra personer.

De fyra karaktärerna har givetvis olika stridsmässiga egenheter, som Harleys klassiska slagträ och grapple gun, King Sharks dubbla köttyxor och Captain Boomerangs... bumeranger. Vi ska dessutom kunna spela alla delar av spelet som vilken anti-hjälte vi vill.

Suicide Squad: Kill the Justice League ska släppas under 2022 till Playstation 5, Xbox Series X och PC, så vi har dessvärre gott om tid att komma på tuffa one-liners.