Under gårdagen hölls det livestreamade spel-eventet Future Games Show, och ett av de företag som närvarar är Ubisoft, som har gett oss två nya trailers för de kommande storspelen Assassin's Creed: Valhalla och Watch Dogs Legion.

I Valhalla-trailern talade man om de mytologiska och övernaturliga inslagen i spelet, med fokus på två bosstrider mot demonhunden Black Shuck och Regan, som bland annat baseras en av kung Lears tre döttrar från Shakespeares pjäs. Vi får även veta att Ragnar Lodbrok lämnat efter sig sex av sina tappra krigare, som nu vill återförenas med honom i valhalla genom att stupa i strid mot just Eivor.

Om vi snabbspolar framåt sisådär 1160 år men stannar kvar i England, hamnar vi mitt i det högteknologiska uppror som vi kommer att leda i Watch Dogs Legion. I den nya trailer får vi återigen en titt på hur det kommer att gå till när vi rekryterar till vår rörelse.

Siktet är den här på en biodlare som kan kontrollera futuristiska nano-bin. Detta görs genom att först hjälpa henne förstöra hennes forskning, som hon tror används för militära ändamål. Dessvärre får vi inte se hur hon använder sina nano-bin, men vi får hoppas att det är en spektakulär syn.