Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning är en remaster av originalspelet som ska släppas 8 september, och att utgivaren THQ Nordic väntar tills det bara är en dryg vecka kvar till release med att visa faktiskt gameplay kan tyckas vara lite märkligt.

Men nu har vi i alla fall fått en titt på det, och trailern fokuserar på spelstilen Finesse, som närmast kan jämföras med en klassisk rogue. Dessvärre lyckas de med konststycket att visa upp färdighetsträdet för Might istället för Finesse.

I övrigt är det väldigt likt originalspelet – kanske lite väl likt enligt många kommentarer, som bland annat skämtsamt frågar om de råkat ladda upp en trailer till originalspelet. THQ Nordic svarar att merparten av ansträngningarna har lagts på "siffrorna" och att vi utan tvekan kommer att känna skillnaden, vilket troligen innebär att man lagt krut på att göra spelet mer balanserat.

De som älskade originalet har dock mycket att se fram emot, eftersom en helt ny expansion till spelet vid namn Fatesworn ska släppas någon gång nästa år.