Under eftermiddagen överraskades vi med ett nytt Nintendo Direct, där den kanske roligaste nyheten var Super Mario 3D All-Stars, med de tre plattformsäventyren Super Mario 64, Super Mario Sunshine och Super Mario Galaxy samlat i ett (tidsbegränsat!?) paket.

Detta var inte allt, för när Nintendo firar 35-åringen Super Mario Bros gör man det med pompa, ståt och ännu mer Mario. Ryktet har gått om att Wii U-titeln Super Mario 3D World skulle släppas till Switch, och 21 februari är det dags. Titeln Super Mario 3D World + Bowser's Fury hintar dock om nyheter och, japp, så blir det. Exakt vad detta innebär är oklart, men Nintendo lovar att det blir "en twist". En twist för min plånbok blir det onekligen då två nya Amiibo-figurer släpps.

Och vi får ännu mer: Mario Kart Live: Home Circuit förvandlar ditt hem till ett Mario Kart-kaos. Släpps 16 oktober. Super Mario Bros. 35 är ett slags battle royale exklusivt till Nintendo Switch Online, och tillgängligt mellan 1 oktober och 31 mars. I november släpps en ny Game & Watch med Super Mario Bros, Super Mario Bros: The Lost Levels och en Mario-version av Ball inbyggda. (Jo, det var så Game & Watch fungerade, kids.) Den kommer även med en tjusig klocka.

Trailers hittar här.