Startar i dag.

Det vankas en ny gratisperiod för att testa Star Citizen. Med start i dag och två veckor framåt (till och med den 23 september) kan du kostnadsfritt provspela alpha-versionen av crowdfunding-generationens mest omsusade spel.

Friflygningen började i eftermiddags, och under perioden kan du testa 16 skepp. För att delta gör du så här:

  1. Logga in eller skapa ett konto, görs här

  2. Ange koden SHOWDOWN2950

  3. Ladda hem spelet

Missa för allt i världen inte Almblads pedagogiska genomgång av både gratisperioden och spelet i stort. Var? I FZ-forumet förstås!

Tack till rmpyro för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Testade lite, fungerade bättre nu än sist jag testade åtminstone, lyckats spela några timmar utan att fastna i hissar eller disconnectas etc. Fysatan vad fina miljöer det är hursomhelst. Mysigt att man kan gå runt i skeppen etc. Tog lite screenshots:... 13/09 Då tror jag att det får vänta lite till, tack! :) 10/09 @Dudinkalv: Det är en laggig jankfest när du interagerar med andra men ibland också med objekt i miljön som hissknappar, dörrar osv. Servrarna går redan på knäna vid 50 användare och det väntas inte bli bättre förens nätverkskoden städats upp och server... 10/09 Tech demo?, det är en spelbar alfa men visst, fair enough. Buggigt, vissa patcher, absolut! Pay to win, njae, tveksamt. Aldrig färdigt? Just nu fokuserar dom på att få Squadron 42 färdigt så det går lite trögt men trots det blir Star Citizen mer och mer... 09/09 Tech demot som alldrig blir färdigt. Buggig pay to win demo. Nej tack. 09/09 @Fulci: Storleken på spelet är inte problemet just nu, nu är spelet alldeles för stort för 50 spelare istället. Dom flesta väntar på server meshing just nu. Spelet är ganska roligt för dom som gillar att spela solo iaf, om man gillar att hålla på med... 09/09 Det är väl ok om de är högt detaljerade system som de verkar. Bara jag som inte är helt uppdaterad, trodde det fanns en handfull och att de siktade på ett hundratal senare. Har sett en del videos och det är frestande att testa, men tänker försöka hålla... 09/09 För alla som vill testa på så kan jag verkligen rekommendera att läsa en guide som Almblad och några andra personer i Asgard har skrivit. https://www.fz.se/forum/trad/441249-star-citizen-free-flight-9-23-september Skamfull reklam! När du skapar ditt kon... 09/09 Det var längesedan 100+ solsystem begränsades till som än så länge ett. Upp till några stycken har jag hört önskar de nog få till när det "släpps", men än så länge har de långt kvar innan ett system känns färdigt och fullt levande. Från början var det... 09/09 Test-promenera menade man nog... (Synd Elite Dangerous kopierar "light" det mest ointresssanta med "konkurrenten" istället för att göra ordentliga uppdrag.) Har inte ens orkat bry mig om att installera "spelet" igen sedan senaste rensningen. Inte ens... 09/09