Få en nextgen-Xbox, Game Pass Ultimate och EA Play för några hundralappar i månaden.

Microsoft vill verkligen sänka den ekonomiska tröskeln för att komma in i Xbox-ekosystemet och i samband med att Xbox Series S och Series X lanseras den 10 november dyker dera All Access-avbetalningsmodell även upp i Sverige. Det innebär att du kan betala mellan 250-350 kr i två år (slutgiltiga priser inte satta) för att få en nextgen-Xbox och Game Pass Ultimate.

Microsoft har också slutit avtal med Electronic Arts så att även EA Play ingår i Game Pass, vilket ger dig tillgång till Fifa, NHL, Battlefield och en rad andra spel genom samma prenumerationstjänst. Utöver de över 100 titlarna från Microsoft och andra partners.

Xbox All Access kommer att säljas via Elgiganten i Norden och vi jagar de svenska priserna för detta. I USA är prissättningen 25 dollar i månaden för Series S, och 35 dollar för Series X.

Skicka en rättelse
Fyfan va bra! Jag spelar nästan bara Fifa,Nhl och battlefield! Fan va värt😎 10/09 Ja jag skrev det också att Gamepass är helt fantastiskt och är redan en månadskostnad. Men All Access handlar ju mer om att du tar konsolen på avbetalning. Men min poäng är att vilken butik som helst har ju alltid erbjudit avbetalning innan så varför... 10/09 Jag tror inte att du riktigt fattar hur stort gamepass ultimate är. Det är för närvarande 245 spel till xbox, 208 spel till PC. Nästa vecka släpper de cloud tjänsten och vi får se hur många spel som ligger där. Sedan har du live gold som gör att du FÅR... 10/09 Jag tänker helt tvärtom, jag har ju gamepass ultimate ändå, och jag kommer köpa konsolen. Om jag då kan få den några hundringar billigare för att binda mig i två år och istället betala över tid. Det är ju två år jag ändå kommer spela och betala för game... 10/09 Jag har själv lite svårt att se varför så många personer är så taggade över All Access? Varför vill man binda upp sig för 24 månader? Kan ju mycket väl bli så att man använder gamepass i typ 6 månader sen är man inte så mycket mer intresserad och då stå... 10/09 Och PSNow är inte i närheten så bra som Gamepass idag. Vilket de borde hårdsatsa på. Coolt iaf, bra satsning av MS! 09/09 Tack för alla svar, får hoppas Sony kontrar detta. 09/09 @Lepr: Ja, alltså EA Play läggs till Xbox Game Pass Ultimate. Spelar ingen roll hur du skaffar din XBGU-prenumeration. Om du redan har en, om du får en via All Access-köp eller om din mormor köper ett 3-månaders kort i julklapp. :) 09/09 Oh, det är ju nice, då menas det att EA Play ingår även utanför All Access dealen? 09/09 Kan mycket väl vara så, lägger till "hoppas" på den frågan :D 09/09