Skönhetsmiss? Bagatell?

Mina konsoler ligger alltid ner. Microsoft tycks dock vara måna om att vi ska vilja ha våra Xbox Series X-konsoler i vertikalt läge, åtminstone om vi ska tro Ryan McCaffrey. IGN-redaktören säger att den runda foten till Series X inte kan plockas bort, något som Microsoft ska ha bekräftat.

I couldn't find a way to take it off, and I just confirmed with Microsoft that it is indeed not removable. So just FYI!

En struntsak för vissa, viktigare för andra. Det finns, så vitt jag kan se, inte en enda officiell pressbild där Series X-konsolen ligger ner, även om Microsoft bekräftat sedan i fjol (tack, Verge) att konsolen både kan stå och ligga utan problem. Frågan är vad som är estetiskt mest tilltalande? Branschkännaren Shinobi delar med sig av exempelbilder från tredjepartskällor via Twitter.

Skicka en rättelse
Allt är ju en fråga om estetik och personlig smak, men P5 är den värsta och fulaste skapelsen genom historien. :D 15/09 Spelar ju ingen roll om den står eller ligger, lika ful oavsett läge. PS5:an däremot <3 14/09 Vissa ser den tydligen som en inredningsdetalj. Visst, jag kan hålla med om att det är en lite konstig design med tanke på hur de flesta tvbänkarna är designade. Det går inte ihop riktigt så väl. 14/09 Råvarorna förvaras dock bäst i den välkylda Series X. https://i.imgur.com/ORv32f0.jpg 12/09 Finns en stor anledning till att man inte skall ha PS3 ståendes vertikalt. https://gamespot1.cbsistatic.com/uploads/original/510/5100943/3208548-6817725671-hqdef.jpg http://hackedgadgets.com/wp-content/_ps3_grill_3.JPG 12/09 Jag kollar inte på konsolen när jag spelar. Gjorde jag det så skulle det inte spela någon roll vilken konsol jag hade, ingen ser bra ut. Äh! Det ska spelas på den. Det är inte ett avsnitt av något inredningsprogram. Den får stå där och göra sin grej.... 12/09 Ok, nu får du utveckla. Om man tycker det är ett problem att inte foten går att ta bort, vilka större problem betyder det att man har? 12/09 Konstigt att dom inte kan göra som med vanliga S och X en fot som går att ta bort. Dock säger Microsoft att det är för fläktarnas skull, och deras fläkt idé är som en tornado som drar igenom boxen, så kan den inte andas så är det ett problem. 12/09 Att det inte är ett problem för dig innebär ju inte att andra kan tycka det är synd? Varför skulle man ha större problem i livet för det? Att vara inne och fanboya hejdlöst här är väl också märkligt? Finns det inte andra problem i livet att ta tag i?... 12/09 Och att den inte går att ta bort är det verkligen ett problem? Om det är det. Då tycker jag synd om er. Då har ni större problem i livet. 12/09