Att folk har varit skeptiska mot det kommande (tidsexklusiva) Playstation 5- och PC-spelet Godfall är lite av en underdrift, till viss del på grund av de sönderkomprimerade trailers och gameplay-videor med dålig bilduppdatering man av oklar anledning valt att marknadsföra spelet med. Men nu verkar utvecklaren Counterplay Games och utgivaren Gearbox ha tagit sig själva i örat, vilket resulterat i en trailer där spelet ser betydligt bättre ut än tidigare.

Denna nya trailer ger oss prov på extremt färggranna, utomjordiska miljöer som varvas med ruiner, och spelmekaniskt ser man ut att lägga fokus vid hastighet och att agera offensivt. Det grafiska ska fulländas med ray tracing för bland annat reflektioner, men det återstår att se om spelet har något mer att erbjuda än bara en glättig yta.

Godfall ska släppas i vinter till Playstation 5 och PC, men har ännu inte bekräftats som en lanseringstitel till Sonys efterlängtade maskin. Det kanske det dock blir ändring på under den Playstation Showcase som Sony ska sända nu på onsdag.