Om ni satt klistrade vid skärmen under den senaste Night City Wire-sändningen så lär ni ha sett webbplatsen nightcity.love nämnas, och givetvis går den till den officiella webbplatsen för staden som Cyberpunk 2077 äger rum i.

Där hittar vi en hel del information om staden och vad som försiggår, inte minst i form av komiska annonser och pop-ups som bland annat gör reklam för syntetiskt köttsubstitut ("So fresh it wriggles in your mouth!"), väldigt stora burritos och "riktigt vatten".

Utöver en uppsjö av intressant information om stadens olika delar, hur man bäst tar sig runt och Night Citys historia, finns det även en hel del nya screenshots. Nedan hittar ni ett axplock av dem, men det finns många till på webbplatsen, så se till att ta en titt här.

Samtidigt har Patrick K Mills från CD Projekt Red avslöjat att den huvudsakliga storyn i Cyberpunk 2077 kommer att vara något kortare än den i The Witcher 3. Detta eftersom de fått klagomål om längden och det faktum att många aldrig klarade spelet.

FZ:s Fredrik Eriksson fick nyligen spendera ett par timmar med Cyberpunk 2077 och har delat med sig av sina intryck i en rykande het förhandstitt.