Att releasen av Watch Dogs: Legion är nära (29 oktober) märks inte minst på allt fler trailers. Ubisoft levererar en bombastisk (bokstavligen) storytrailer som ger oss förutsättningarna för ett sargat London, där du kan rekrytera i princip vem som helst. Däribland mördarmormor.

Ubisoft vore ju förstås inte Ubisoft om det tog slut i och med releasen. Självklart får även Legion mängder med dlc efter releasen. En del är gratis, medan annat kostar. Vi har nämnt Aiden Pearce, originalhjälten från Watch Dogs, och nu avslöjas även förstärkning från Assassin's Creed-serien.

Det är inte första gången de här världarna kolliderar och nu kommer den (nyskrivna) Assassin's Creed-hjältinnan Darcy till Legion. Både hon och Aiden tillhör expansionen Bloodline.

Aiden och Darcy ingår i säsongsbiljetten, men 3 december släpps en gratis uppdatering som förmodligen många ser fram emot. Där vankas nämligen onlineläget, med co-op för upp till fyra. Här får vi också skräddarsydda co-op-uppdrag och "dynamiska events" på Londons gator.