PS5-spelare kunna ladda ner märkliga Bugsnax från och med PS5-releasen till och med 4 januari 2021. Japp, Bugsnax blir historiskt som det första PS Plus-spelet till Playstation 5. Fönstret för att ladda ner det blir också betydligt större än vanligt, vilket nog uppskattas. Och även om du inte hunnit få en PS5-konsol innan 4 januari (inte ett omöjligt scenario, ska tilläggas) bör du ju ändå kunna klicka hem det via webben. Det vill säga, om det fungerar som det gjort för Playstation 4.

På tal om Playstation 4: de får måhända inte Bugsnax, men november blir likväl en riktigt präktig månad för PS Plus-prenumeranter. Fina Middle-earth: Shadow of War och (vill jag påstå) fantastiskt fina Hollow Knight: Voidheart Edition blir spelen som "plussarna" kan ladda ner.

FZ har inte recenserat Hollow Knight (skäms, FZ!), men Mattias Frost gav Middle-earth: Shadow of War en finfin fyra i betyg, vilket var detsamma som han delade ut till föregångaren.

Jämfört med föregångaren finns det inte några gigantiska innovationer, men det mesta känns lite bättre, roligare och mer slipat än förra gången. Shadow of War är därför en trygg men väldigt rolig uppföljare väl värd ditt svärd, din pilbåge eller vilket tillhygge du nu än föredrar.