Till vardags är Sami speltestare och UI-designer hos God of War-studion Santa Monica Studio, men när han inte gör det så gör han sitt bästa med att elda på hypen inför God of War-uppföljaren. Det är inte hugget i sten att den kommer heta Ragnarök men en kort teaser från september talar åtminstone för det. Spelet ska släppas till Playstation 5 någon gång under 2021.

I en numer nedplockat tweet (hmm!) hävdar Sami att spelet har vad som krävs för att utses till årets spel 2021. Wccftech har bevarat tweeten för eftervärlden, och den är minst sagt peppig.

Playing God of War 2018 feels surreal now. Back then I never ever thought I would be in game development in any form. We're working on something special and crazy. It's time to get ready for GOTY 2021.

Sami ger oss inga detaljer, men det faktum att tweeten är borta skvallrar om att någon från högre ort inte vill att interna utvecklare ska prata om spelet i dagsläget. God of War: Ragnarök lär av (den förmodade) titeln och runskriften i teasern att döma fortsätta färden genom nordisk mytologi. Ett spel som är aktuellt med Oden, Tor och sånt är Assassin's Creed Valhalla.

Förra God of War fick himmelska betyg och blev sånär årets spel 2018 på FZ. Det var bara slaget av Red Dead Redemption 2, och det återstår att se om uppföljaren kan kliva från silver till guld.