Nu är det inte långt kvar tills det är dags att dö om och om igen i remaken av Demon's Souls (om man lyckas få tag på en Playstation 5), och lagom till det har Playstation-bloggen delat med sig av en genomgång av spelets karaktärsskapande och därtill gett oss en titt på fotoläget. Till det har vi dessutom en 12 minuter lång gameplay-video som ni ser ovan.

Karaktärsskapandet är i grund och botten samma som i originalspelet, men utvecklaren Bluepoint Games har passat på att slänga in ännu fler sätt att skräddarsy sin karaktär, och totalt ska det finnas 16 miljoner olika kombinationer.

När man sedan har spenderat timmar med att återskapa sig själv i digital form så kan man med fördel använda spelets fotoläge för att odödliggöra karaktären i form av den perfekta skärmdumpen. Med det kan du dölja vapen, hjälmar och till och med hela karaktären om det är de dystra landskapen du vill fånga på bild. Det finns även en rad olika bildfilter, som dessutom kan användas utanför fotoläget, inklusive ett som försöker efterlikna originalspelet så mycket som möjligt.

Remaken får även helt nyinspelad musik, som vi får en bakom kulisserna-titt på nedan.