Nyligen fick vi en glimt av nästa del i Mass Effect-sagan, i form av en fin bild som släpptes i och med årets N7 Day. Konceptbilden föreställer ett Mud skipper-skepp, och vi ser fyra individer med ganska distinkta silhuetter.

Nu har ytterligare tre bilder kommit till ytan - de är med i boken "BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development", som nyligen släpptes till försäljning.

Om de inte bara är placeholders kan personerna i en av bilderna ledtrådar om att det nya spelet också kommer ta plats i Andromeda-galaxen. En varelse är nämligen en angaran, som ju har Andromeda som ursprunglig hemvist. De två andra bilderna visar byggandet av en ny mass relay respektive jättelika konstruktioner som lämnats kvar av Remnants.

Ingenting är officiellt såklart, så än så länge kan vi bara spekulera om nästa spel tar oss med till Andromeda igen. I boken citeras Biowares Mike Gamble:

"There's an incredible universe of history to draw from, and many more stories for us to tell. We're focusing on creating something truly for the fans."