Titanfall är ett riktigt ösigt multiplayer-lir som håller än idag, och det tyckte uppenbarligen EA också eftersom de för ett par dagar sedan plötsligt släppte det på Steam. De som väntar sig en supersmidig upplevelse eftersom spelet åtnjutit flera år av patchar lär dock bli besviken, eftersom det lider av en del problem.

Spelet har i skrivande stund lyckats rycka upp sig från "Mestadels negativt" till "Blandat" vad gäller användaromdömen, och lyckligtvis verkar de värsta problemen vara lösta. Det mest uppenbara strulet efter släppet var att servrarna inte tycktes ligga uppe, vilket är problematiskt eftersom första Titanfall nästan uteslutande är ett multiplayer-spel, till skillnad från Titanfall 2. Detta verkar man dock ha fått ordning på nu, så det är bara att gå in och röja.

Vidare möts spelare av meddelandet att spelets ljudfiler inte har installerats korrekt när de startar det, men lyckligtvis har communityn kommit underfund med hur man kan göra det manuellt, vilket ni hittar instruktioner för här. Ta en nostalgitripp till vår recension från 2014 för att lära er mer om varför Titanfall är så uppskattat.