Är du en person som ständigt oroar dig över att missa den där asbra revolvern som ligger undangömd i något skåp eller absolut inte kan leva med att ta "fel" beslut i den där viktiga konversationen? Då kanske den officiella spelguiden för Cyberpunk 2077 vore något, som i sina 400+ sidor berättar allt du behöver veta om dina förehavanden i Night City.

Guiden släpps 10 december, precis som spelet, och kommer i två olika versioner: en standardversion (storpocket) på 464 sidor för motsvarande 210 kr och en samlarversion (inbunden) på 496 sidor för 340 kr. Guiden ger oss bland annat hjälp att skapa just den karaktär vi vill ha, men den stora behållningen är troligen genomgångarna av alla spelets uppdrag, komplett med kartor som pekar ut möjliga rutter och olika saker vi bör uppmärksamma.

Vi får även en genomgång av alla vägar som handlingen kan ta och vad de olika besluten vi tar resulterar i, inklusive vad som händer med involverade karaktärer, hur vi kan utveckla, ehem, romanser med dem och hur vi når spelets olika slut. Detta ska dessutom åstadkommas samtidigt som guiden avslöjar och spoilar så lite som möjligt.