Missnöjd med den usla prestandan för Cyberpunk 2077 på PS4 eller Xbox One? CD Projekt Red lovar bot och bättring. Man arbetar för fullt med uppdateringar som ska förbättra det bedrövliga flytet på förra generationens tröttaste konsoler. Men om du inte orkar vänta lovar polackerna att låta dig ångra ditt köp och betala tillbaka pengarna.

Det är flera i studions ledning som just släppt ett uttalande på Twitter. Det börjar med en ursäkt för att man inte visade upp konsolversionerna innan spelet släpptes förra veckan, och att man borde ägnat PS4- och Xbox One-versionerna mer tid. Att de inte visades väckte misstänksamhet om dess kvalitet. Och beslutet visade sig vara lika fult som begripligt: frameraten är stundtals bedrövligt låg.

Studion fortsätter med att lova att fixa problemen med krascher och buggar och förbättra spelet överlag. I fredags kom en patch, en till är att vänta inom en vecka. Efter helgerna kommer minst två patchar, den första kallas ju st "Patch #1" och beräknas dyka upp i januari, och nästa kommmer månaden därpå. Innehållet informerar man om närmare release.

Det här bildspelet är från Cyberpunk 2077 på original-Xbox One.

Om du inte orkar vänta utan ångrar ditt köp använder du refund-funktionen i Playstation Store eller Xbox Store om du köpt spelet digitalt. Om du köpt en fysisk kopia får du rådet att försöka lämna tillbaka det till butiken där du köpte det, och om det inte går mailar du CD Projekt Red på helpmerefund@cdprojektred.com. Du har bara en vecka på dig att göra det (till den 21 december).

Det får man väl ändå kalla kundservice.