Om du lirar Cyberpunk 2077 på pc har du säkert sett fram emot utbudet av moddar och redan nu, mindre än en vecka efter släppet, har avdelningen hos Nexus Mods börjat befolkas av några som helt klart känns som måsten. Om du som Jocke gillar att långsamt promenera genom Night City, och stört dig på att tangentbordsstyrning är trimmat för en lättare jogg, finns det lösningar. Eller om du föredrar att kunna hoppa åt sidan utan att behöva dubbeltrycka på strafe-knapparna.

Det finns såklart också en rad Reshade-inställningar för den som vill fixa utseendet, och ett gäng som säger sig förbättra prestandan. Bland annat genom att mixtra med TAA-inställningarna. Slutligen hittar du också massor färdigskapade karaktärer, bland annat några som försöker återskapa dom vi sett i officiella trailers.

Som alltid när det gäller modifikationer: mixtra med spelfilerna på egen risk. Om du vill diskutera moddar, inställningar och andra saker kring Cyberpunk 2077 rekommenderar vi den officiella tråden som sprudlar av aktivitet.