Universal Studios Japan har fått ett helt nytt område vid namn Super Nintendo World, som kommer att slå upp portarna 4 februari nästa år, och i det senaste avsnittet av Nintendo Direct fick vi en rundtur i parken av ingen annan än Marios pappa Shigeru Miyamoto (börjar 29:40 i klippet ovan).

Givetvis är ingången till parken ett gigantiskt, grönt varprör, och det leder till Peachs slott från Super Mario 64, komplett med de ikoniska målningarna och den klassiska musiken. Därifrån kliver man ut i parken på allvar, och det är bara konstatera att de lyckats skapa en helt otrolig Mario-värld.

Gör man sig mödan att besöka parken bör man även se till att skaffa ett så kallat Power-Up Band, som är ett armband med vilket man kan ägna sig åt olika aktiviteter i parken. Det kan även kopplas till en mobilapp så att man håller koll på hur många mynt och andra hemligheter man lyckats hitta. När besöket är över kan de totalt sex olika armbanden dessutom användas som Amiibos.

Parken inkluderar en rad olika aktiviteter, inklusive Mario Kart med förstärkt verklighet samt en grotta där de lekt med skalan på omgivningen för att få en att känna sig som en "liten Mario".