För 14 år sedan kutade vi runt på grekiska stränder, i kryptor och i tempel för att smiska hydror, jätteskorpioner och andra mytologiska otyg, men trots att Titan Quest blev ett otroligt uppskattat action-rpg så har vi inte fått någon uppföljare.

Men det kanske det blir ändring på under 2021, för HandyGames – som tidigare har portat Titan Quest till olika plattformar – har lagt upp en konceptbild från spelet tillsammans med årtalet 2021.

Det kan givetvis röra sig om något tråkigt, som en portning av originalspelet till nästa generations kylskåp från Samsung eller en kortspels-spinoff till mobiler, men med tanke på att de själva hävdar att de "jobbar på något Legendariskt!" får vi verkligen hoppas att de är något bättre än så.

Det är heller inte omöjligt att det rör sig om en ny expansion till spelet, eftersom vi fick Titan Quest: Atlantis så sent som förra året. Fansen är i alla fall uppspelta och hoppfulla, och vi måste förhoppningsvis inte vänta alltför länge på att få reda på vad det rör sig om.