Speedrunners ligger sällan på latsidan, och de har redan kommit på ett sätt att springa snabbare än tåget i nyligen släppta Cyberpunk 2077 – som enligt FZ-läsarna är årets spel. Det hela går ut på att använda en cyberware vid namn Maneuvering System för att kunna använda "dodge" i luften. Detta nyttjas sedan genom att hoppa och använda dodge framåt precis innan man träffar marken, och upprepning av denna procedur resulterar i allt högre hastigheter

I en tidigare version av ungefär samma trick så var man tvungen att använda slow-mo, så denna nya variant kan garanterat skala bort några sekunder från det nuvarande any%-rekordet på 3 timmar, 3 minuter och 50 sekunder, som sattes för bara ett par dagar sedan av ColdCypher.

En youtuber vid namn Max Dakka har dessutom utfärdat en utmaning som går ut på att springa/hoppa hela ringleden runt Night City på snabbast möjliga tid, och själv klockar han in på 3 minuter och 36 sekunder. Tricket är så snabbt att spelet tycks få problem med att ladda bilarna, vilket innebär att man inte behöver oroa sig för trafik så länge man håller hastigheten uppe.