UPPDATERAD - Youtubern Sexy Biscuit säger sig ha talat med Warhorse som förnekar Switch-versionen. Det ska handla om en "Royal edition" till PS4 som har blandats ihop med Switch-versionen av japanska Nintendo. (Tack T-bolt och ValleyCountryFlash för tipset!)

ORIGINALTEXT - Det var buggigt, stundtals trasigt och med strider och styrsystem som vissa fann helt ohanterligt. Det var också galet detaljrikt, hade en stark story och är kanske forfarande den mest historiskt trogna rollspelstitel som släppts - Kingdom Come Deliverance från tjeckiska Warhorse lämnade nästan ingen oberörd.

Nu ryktas det att det tungdrivna spelet ska släppas på Nintendo Switch. Det är den officiella japanska hemsidan för företaget som listar spelet tillsammans med releasedatumet 18 februari. På Reddit rapporteras också att spelmagasinet Famitsu också publicerat datumet, vilket ger ännu mer trovärdighet till ryktet.

Om du är sugen men inte har någon koll på vad det hela handlar om, råder vi dig att kolla in vår förhandstitt i videon nedan, och läs för guds skull recensionen också.

Warhorse jobbar just nu på sitt nästa spel, som kan vara en uppföljare. Det har även snackats om att spelet ska bli film eller tv-serie.