Uppdatering: Epic-bossen Tim Sweeney har via Twitter lovat att de ska ta en titt på detta. Han säger även att de aldrig vill att konsumenter ska behöva köpa samma spel på Epic som de redan äger på Steam.

Originalartikel: Fram tills nu har det hetat att alla som äger de två tidigare spelen kommer kunna importera alla banor från dem till Hitman 3. Detta för att kunna starta allt från samma plats och även dra nytta av de nya grafiska effekter som trean kommer med. Nu visar det sig dock att Hitman 2-banorna inte kommer kunna importeras till PC-versionen av Hitman 3, utan att spelare kommer behöva köpa tilläggspaket med dessa banor även om de redan äger Hitman 2.

Problemet grundas i att Hitman 2 inte finns på Epic Games Store, så PC-spelare måste istället köpa ett "access pass" för antingen standard- eller guldversionen av det spelet, som under 14 dagar efter Hitman 3-släppet kommer att säljas med 80 % rabatt. Vi vet dock inte det exakt priset ännu.

Alla framsteg man har i Hitman 2 kommer hur som helst gå att importera till Hitman 3 via en webbplats som kommer att lanseras innan spelet släpps.