CD Projekt Red fortsätter att jobba med Cyberpunk 2077 efter den minst sagt problematiska releasen, åtminstone på last gen-konsolerna. Nu har patch 1.1 landat på PC, Playstation, Xbox och Stadia, och den fokuserar på att förbättra spelets stabilitet.

Fixarna ser bland annat till att Judy slutar teleportera sig i ett visst uppdrag, att Jackie inte oväntat försvinner och att Delamain inte längre slänger på luren direkt efter att man svarat. De har även lokaliserat problemet som ansvarat för att göra sparfilerna så stora, men dessvärre kommer fixen inte retroaktivt att göra korrupta sparfiler från innan 1.06-uppdateringen användbara.

På Playstation 4 Pro och Playstation 5 ser vi prestandaoptimeringar för folkmassor och "diverse kraschfixar" har även implementerats på Playstation 4. Xbox last gen-konsoler får i sin tur bättre minnesanvändning, medan de i Stadia-versionen – som Digital Foundtry beskriver som "överraskande bra" – fixat korrupta vapentexturer och ett ljudproblem.

Avslutningsvis har ett kraschproblem kopplat tll Nvidia-grafikkort fixats på PC, och vi ska nu även kunna jaga achievements även om vi startar spelet i Steams offline-läge.

Har du märkt av någon skillnad med den senaste patchen?