Efter gårdagens läcka har nu den kinesiska utgåvan av Ikeas sajt uppdaterats med en hel drös gamingprodukter de tagit fram tillsammans med Asus ROG. Förutom skrivbord, hurtsar och stolar ser vi bland annat mussladdhållare (så poppis på 00-talet!), CPU-hållare (för modermodemet) och streaminbelysning. Allt samlat under parollen "High-performance gaming desks for high-performance gaming."

Det allra billigaste skrivbordet, i gaming-färgerna svart och rött, kostar strax under 400 kr, och är egentligen bara en variant av Linnmon/Adils-serien där du själv väljer bordsskiva och ben. På samma sätt har de samlat andra produkter ur det redan existerande sortimentet, ibland bara rakt av och ibland i nya färgkombinationer.

Uppspel och Utespelare är båda nya möbelserier där du hittar flera olika produkter. Priserna är omvandlade från kinesiska yen och behöver inte stämma överens med svenska priser.

Uppspel

  • Höj- och sänkbart bord i två olika storlekar från 4100 kr till 5000 kr. Du kan också köpa motorbenen och bordskivan separat

  • Hyllsystem mer perforerade baksidor så att du kan fästa olika tillbehör såsom magnetlistor

  • "CPU-hållare", det vill säga en skiva med hjul du kan ställa din stationära dator pår

  • Hurts med hållare för sladdar eller headset

  • Affisch

Utespelare

  • Skrivbord för cirka 800 kr i svart och ljusgrått

  • Gamingstol för cirka 900 kr, också i svart och grått med ficka på baksidan

Sen ser vi en liten blandad kompott där ytterligare en gamingstol syns, men också mussladdhållare, nackkuddar och muggar i serien Lånespelare.

Gamingstolen Matchspel - ~1300 kr

Nackkudden Lånespelare - ~40 kr

Streamingbelysningen Lånespelare - ~322 kr

Muggen, samt mugghållare, Lånespelare - ~115 kr

Multifunktionsfilten Lånespelare - ~200 kr

Hörlurshållaren Lånespelare - ~130 kr

Mussladdhållaren Lånespelare - ~130 kr

Boom! Vilken bildbonanza. Om du vill surfa runt bland Ikeas gamingutbud hittar du den kinesiska sidan här. Produkterna har inte dykt upp på den svenska sajten än men vi hoppas de hittar dit snart.