Det har varit en hel del drama kring de inofficiella sidopaneler till Playstation 5 som det fyndigt döpta företaget Platestation5 ville börja sälja i slutet av förra året. Sony gillade inte deras tilltag, och trots att de bytte namn så hävdade Sony att de hade patent på sidopanelerna och att tredje parter inte fick sälja dem.

Sedan en tid tillbaka har dock företaget återigen bytt namn, denna gång till CMP Shells, och tar emot förhandsbokningar av flera olika sidopaneler. Nu har de dessutom lagt till fler färger, inklusive elegant mörkblått och eldigt rött – med eller utan vinyldekaler som sätts fast på själva konsolen.

De säger dock att de vill att dessa skal ska vara "superexklusiva", och därför kommer endast 1000 stycken produceras i denna omgång. Alla beställningar ska skickas ut innan slutet av februari, men det tycks inte inkludera vinyldelar. För ett par sidopaneler får man betala motsvarande cirka 315 kronor, men då inkluderar inte det någon vinyldekal och heller inte leveranskostnader.

Det återstår att se om Sony har några käppar att sätta i hjulet, men här kan vi åtminstone se en videodemonstration av panelerna.