Efter idel tissel och tassel avslöjade Microsoft i december vad deras nya "AAAA-studio" (nej, jag slant inte på tangentbordet) The Initiative jobbar med: ett sprillans nytt Perfect Dark-spel.

Knappt två månader senare drabbas både studion och spelet av ett tungt avbräck. Drew Murray, en av The Initiatives grundare tillika nya Perfect Darks lead designer, lämnar. Han gör det "av personliga skäl" och av hans tweet att döma låter det som ett avsked han helst sluppit.

Det är dags för mig att ta ett tårfyllt och bitterljuvt farväl av mitt team på The Initiative. Det har varit en ära att jobba sida vid sida med ett så skickligt och rutinerat gäng, men livet bortom arbetet kräver mer utrymme än vad jag har kunnat ge det på sistone.

Murray tror fortfarande stenhårt på spelet, och siar att nya Perfect Dark kommer att slå världen med häpnad. Det blir dock utan Murray, som nu istället kommer följa spelet från åskådarplats. Särskilt mycket vet vi ännu inte om comebacken men kanske får vi fler svar under 2021?