När Ryan "Dusk Golem" snackar Resident Evil brukar han ha rätt. Inte minst med Resident Evil Village. Andra rykten hävdar bestämt att en Resident Evil 4-remake är på gång, medan Dusk Golem å sin sida på senare tid talat om ett Switch-"fokuserat" Resident Evil Revelations 3.

Redan senast vi talade om det påstod han att titeln möjligen kunde bli Resident Evil Outrage, en titel Capcom kunde ha valt mycket på grund av att de lagt ner "omkring" fyra år på det. Dusk Golem antyder att den japanska speljätten tycker att Outrage förtjänar ett mer exklusivt namn.

Faktum är han liknar det vid skalan hos Code Veronica och med en budget nära den hos Village, vilket med andra ord gör spelet betydligt dyrare än de två kostnadseffektiva Revelations-titlarna. Då spelet ska bli Switch-fokuserat ska vi dock inte räkna med seriens tekniskt tyngsta spel.

Rebecca Chambers, känd från framför allt originalet och Resident Evil Zero, påstås bli en av tre huvudpersoner. De andra två är i nuläget oklara för Dusk Golem, men ska vara serieveteraner...