Ni som såg Larian Studios “Panel from Hell II” igår vet redan allt och har säkert gått vidare med era liv, men ni andra kan kolla in reprisen av den nästan två och en halv timme långa streamen här nedanför.

Bland det mest intressanta var utannonseringen av en helt ny klass som ska släppas så snart den är färdig. Druiden kommer precis som de andra klasserna att vara röstskådespelad och ha en egen story.

Bland klassens mer intressanta färdigheter finner vi möjligheten att byta skepnad till ett djur – i trailern för Nature’s Power ser vi bland annat varg, korp, björn, oxe och en grävling (!). Badger, badger, badger.

Andra nyheter var möjligheten att spela med “loaded dice”, en funktion som “hjälper till att jämna ut extremerna i fördelningskurvan” men även ser till att spelare inte längre kan ha otur eller extrem tur flera tärningskast i rad. Uppdateringen kommer också att introducera möjligheten att klicka på karaktärsporträtt, en knapp för att plocka fram en fackla, en fly-funktion och mer.

Larian meddelar också att de öppnar två nya studior, i engelska Guildford (Peter Molyneux gamla studio Lionheads hemstad) och Kuala Lumpur i Malaysia.